fbpx

Totul despre ochelarii clip-on!

Ochelarii clip-on sunt printre cei mai in trend in acest sezon si reprezinta ultima tendinta in materie de ochelari. In acest articol vom incerca sa iti spunem totul despre ochelarii clip-on pentru a fi in pas cu trendul verii.

Atunci cand trebuie sa purtam ochelari de vedere, ne dorim sa obtinem o vedere perfecta, dar in acelasi timp ochii nostri sa fie protejati impotriva razelor UV. Ramele clip-on sunt cea mai potrivita alegere! Printr-o singura miscare si cu ajutorul unor magneti laterali, veti transforma o pereche de ochelari de vedere in ochelari de soare simplu si rapid. Atasarea clip-on-ului se face foarte subtil si simplu peste ochelarul de vedere. Indiferent de activitatile practicate de copilul d-voastra, si el are nevoie de o vedere clara si de protectie impotriva razelor UV, iar ochelarii clip-on sunt cei mai potriviti pentru el.

Cum arata si cum se folosesc ramele clip-on?

In ultimii ani, ochelarii de vedere au devenit un accesoriu indispensabil pentru foarte multi dintre noi. Asadar, de ce sa cumperi doua perechi de ochelari (in special in sezonul estival), cand poti alege ochelarii clip-on? Lentilele ochelarilor pot include diferite tratamente si dioptrii. In spatiile inchise pot fi purtati ca si ochelari de vedere, iar in spatiile deschise va bucurati de protectie impotriva razelor UV prin aplicarea lentilelor colorate.

Ramele sunt de diferite modele si culori, iar lentilele pot fi polarizate sau nepolarizate. Lentile colorate polarizate va ofera 100% protectie impotriva radiatiilor solare, distribuie uniform lumina, ofera un contrast clar de culori si reduc obosirea ochilor.  Deasemenea reduc strălucirea cauzată de reflectarea luminii pe diverse suprafețe, cum ar fi apa, zăpada, gheața sau asfaltul. Acest aspect face ca ochelarul sa fie foarte apreciat in randul soferilor.

Ochelarii clip-on sunt foarte usor de folosit datorita sistemului de prindere magnetica si pot fi folositi atat de adulti cat si de copii.

Puteti vedea colectia noastra de ochelari cu clip-on aici .

Fii la curent cu ultimele noutati pe pagina noastra de Facebook .

1