Modalități de plată

 • Numerar la livrarea coletului. Comanda dumneavoastră se achită reprezentatului firmei de curierat la livrarea coletului. Această metodă de plată este în sistem ramburs.
 • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

  Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  – “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

  În cazul în care optați pentru această metodă de plată, vom avea nevoie de următoarele date: codul cardului (cele 16 cifre menționate pe fața cardului), data expirării cardului, codul CVV (codul format din 3 cifre de pe spatele cardului, de lângă banda cu semnătură), parola 3D Secure (dacă aveți cardul înrolat în sistemul 3D Secure).

 • Ordin de plată (conturi bancare: Banca Comerciala Romana RO46RNCB0016153475300001; Banca Transilvania RO31BTRLRONCRT0328272901)

După ce ați ales varianta de plată, vă rugăm să verificați datele introduse. Dacă datele sunt corecte, iar contul dumneavoastră are fonduri suficiente, veți primi un mesaj de aprobare a tranzacției. Tranzacția se va desfășura în conformitate cu contractul cu banca emitentă a cardului, Tranzacțiile se vor efectua în mod exclusiv prin serverele securizate ale (Euplatesc). Opticlinic nu stochează și nu prelucrează niciun fel de informație referitoare la datele cardului dumneavoastră. Toate plățile se vor face în lei.